AC Fisioterapia

  • 937343588


AC fisioteràpia és una clínica de reeducació funcional on oferim un servei personalitzat per tal d'aconseguir una recuperació eficaç i el més ràpida possible.

Disposem de 165m2 amb 5 sales de tractament individual, una sala per l'anàlisi de la biomecànica i el tractament especialitzat per a corredors i un gimnàs per fer classes en grups reduïts o exercicis de reeducació postural per alguns tractaments.

A més, disposem d'espai i aparells audiovisuals per fer cursos, xerrades i conferències per difondre coneixements de salut per a professionals i per al públic en general.

La clínica AC fisioteràpia està formada per un equip de professionals sanitaris qualificats en diferents camps per tal de cobrir la major part de les patologies que són de la nostra competència.

També oferim classes grupals de Pilates i Tai-Txi amb professors especialistes en aquests camps, per tal d'oferir una activitat de millora física per als nostres clients.

AC fisioteràpia col•labora estretament amb La Clínica del Corredor amb seu central a Quebec, i és una de les 14 clíniques repartides per tot el món que dóna servei especialitzat en la prevenció i tractament de les lesions del corredor.

Comparar Presupuestos


¿Necesitas Fisioterapia y Masajistas en Barcelona?

  1. Rellena el formulario.
  2. Las empresas de Fisioterapia y Masajistas te contactarán.
  3. Te enviarán presupuestos de Fisioterapia y Masajistas y tú eliges.

Ver presupuestos de Masajes deportivos en Barcelona

  AC Fisioterapia en el mapa de Terrassa

Opiniones sobre AC Fisioterapia