CDP Centre de Diagnóstic Prenatal i Ginecología

CDP Centre de Diagnòstic Prenatal i Ginecologia

Clínicas ginecológicas

Àngel Guimerà, 8-12, 08241, Manresa

(Barcelona)

Clínicas ginecológicas, Pediatras, Logopedas


CDP Centre de Diagnòstic Prenatal i Ginecologia té com a principal objectiu la prestació d’un servei especialitzat en el Diagnòstic Prenatal i Atenció Ginecològica,oferint un tracte professional, personal i proper als nostres pacients.

Realitzant un control i seguiment de la salut de la dona en general , així com en estat d'embaràs i post part (Àrea de Ginecologia i Obstetrícia). A CDP volem saber que després del part tot està anant bé, per això també disposem de servei de Pediatria, ja que us volem acompanyar durant el marevellós procès de l'embaràs i post embaràs, realitzant també un complet seguiment pediàtric.

Paral·lelament a aquests serveis també disposem de servei de Logopèdia, Dietètica i Nutrició.

Pel que fa al Diagnòstic Prenatal, cal dir que aquest servei és realitza mitjançant determinades proves que ens permeten identificar, en el decurs de l’embaràs, la majoria de defectes congènits del fetus, i especialment els més greus i freqüents.

El diagnòstic precoç de qualsevol defecte congènit al fetus és de vital importància, ja que possibilita l’adopció de les mesures més adients, tant durant l’embaràs com durant el part, per evitar riscos innecessaris a la mare i al fill i intentar millorar el pronòstic del nadó després del seu naixement.

El nostre centre està altament especialitzat en la realització d’ Ecografies, aquestes, a més de possibilitar, com veurem més endavant, el diagnòstic de la majoria de malformacions, permet actualment sospitar precoçment la presència d’un embrió/fetus amb alteracions cromosòmiques.

Una ecografia efectuada al final del primer trimestre per personal especialitzat i amb els condicionants tècnics necessaris (alta resolució, Doppler color, etc.) permet detectar al voltant del 80% de defectes congènits (en particular la síndrome de Down). Més endavant aquesta taxa de detecció és molt menor.

També realitzem l'Ecografia Emotiva o l'Ecografia 4D, creant un ambient del tot agradable per tal de poder disfrutar d'aquesta prova, ja que és la primera vegada que els futurs pares podran veure la cara al seu fill/a. Es una prova molt recomenable ja que està demostrat que fa augmentar els vincles entre els pares i el nadó.


  CDP Centre de Diagnóstic Prenatal i Ginecología en el mapa de Manresa

Comparar Presupuestos


¿Necesitas Clínicas ginecológicas en Barcelona?

  1. Rellena el formulario.
  2. Las empresas de Clínicas ginecológicas te contactarán.
  3. Te enviarán presupuestos de Clínicas ginecológicas y tú eliges.


Opiniones sobre CDP Centre de Diagnóstic Prenatal i Ginecología

Soy una empresa
y quiero vender más…

citiservi te ayuda

Empieza hoy a posicionarte como
Clínicas ginecológicas en Manresa

Otros negocios en Manresa

Caramels

938725852

Tiendas de moda juvenil