Centre Clot de La Mel

Logopedas

Espronceda 222 baixos, 08018, Barcelona

(Barcelona)

Logopedas, Fisioterapia y Masajistas, PsicólogosEl centre clot de la mel, que enguany cumpleix 10 anys des de la seva opertura, està format per un equip de professionals col•legiats que ofereix serveis de logopèdia, psicologia (infantil i d’adults), fisioteràpia, tècniques d’estudi i reforç escolar.

el nostre objectiu és contribuir al benestar de les persones, atenent a les necessitats de cada cas en particular. així, de cara als més petits, la teràpia és activa i incorpora el joc, l’expressió artística, els contes i exercicis de psicomotricitat entre d’altres; atendre qualitativament a l’infant, els pares i els altres professionals que treballen amb el nen és una prioritat per a nosaltres.

intentem donar totes les facilitats possibles, raó per la qual oferim un horari flexible, tramitem beques tant públiques com de fundacions privades per a persones amb dificultats econòmiques que poden cobrir la totalitat del tractament. a més, disposem d’un centre adaptat a persones amb discapacitat.

el nostre centre ofereix els següents serveis directament a les nostres instal•lacions, al mateix centre educatiu del nen o en residències:

psicologia infantil, juvenil i d’adults

logopèdia

fisioteràpia

reforç escolar

educació especial

reeducacions

suport dins de l’aula (vetlladora)

aula d’estudi

tallers

logopèdia:

problemes d'articulació (dislàlia, disàrtries, disglòssies...), dificultats en lectura i/o escriptura (dislèxia, disgrafia, disortografia...), tractaments complementaris als dels dentistes o ortodoncistes (deglució atípica, mossegada oberta...), problemes en la veu (nòduls, disfonia...), dificultats en el llenguatge (retard o trastorn del llenguatge, autisme, retard mental, paràlisi cerebral...).

psicologia per infants i adults:

problemes de comportament, trastorn per dèficit d'atenció amb o sense hiperactivitat, depressió, ansietat, fracàs escolar, trastorns alimentaris, problemes de la son, dificultat en el control d'esfínters, retard del desenvolupament, reeducacions escolars, problemes d'adaptació, teràpia de parella o familiar.

fisioteràpia:

problemes musculars i tendinosos (contractures, tendinitis, escurçaments...), problemes d'articulació (artrosis, capsulitis...), afectacions nervioses, desviació de columna, alteracions neurològiques (fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica...), drenatge linfàtic manual, massatgge terapèutic i de relaxació.

reforç escolar:

destinat a estudiants de totes les edats i personalizat. estem especialitzats en donar resposta i ajudar al desenvolupament de nens amb neseccitats educatives especials. ajuda amb els deures i repàs del que es treballa al centre escolar, estratègies i tècniques d’estudi per fomentar l’autoconfiança i l’autonomia.

c/ espronceda 222 bxs 08018 barcelona (barri de sant martí)

tel. 93 307 05 42


  Centre Clot de La Mel en el mapa de Barcelona

Comparar Presupuestos


¿Necesitas Logopedas en Barcelona?

  1. Rellena el formulario.
  2. Las empresas de Logopedas te contactarán.
  3. Te enviarán presupuestos de Logopedas y tú eliges.


Opiniones sobre Centre Clot de La Mel

Soy una empresa
y quiero vender más…

citiservi te ayuda

Empieza hoy a posicionarte como
Logopedas en Barcelona

Otros negocios en Barcelona

Hermanos frucella s.c.p.

935321751

Restaurantes de comida argentina

Blau dominichelli sl.

932130667

Agentes comerciales

Comercial rubal trans scp scv

933292154

Transportes de mercancías

Campi pedemonte agencia de seguros S.L.

934425662

Agencias de seguros